Stichting Nabestaandenzorg en Advies Nederland

Nabestaandenzorg begint al bij leven. Stel dat je voor dat je als gevolg van een ongeval of een medische aandoening (tijdelijk) niet in staat bent om beslissingen te nemen. Dan heb je iemand nodig om namens jou medische beslissingen te nemen en je  financiële zaken te beheren. Het geeft rust om te weten dat jouw zaken worden behartigd op de manier zoals jij dit wenst en door iemand die je vertrouwt. Door jouw wensen vast te leggen hou je zelf de regie. De NBZA biedt ondersteuning bij het verkennen en vastleggen vanj jouw wensen in de notariële akte.

 

Na het overlijden van een naaste moeten er belangrijke beslissingen genomen worden en allerlei administratieve en praktische zaken geregeld worden. Vaak staat het hoofd van de nabestaanden hier helemaal niet naar. De NBZA ondersteunt hier graag bij.
Heb jij niemand aan iw je na jouw overlijden de afhandeling kunt toevertrouwen?  Wij wikkelen jouw nalatenschap zorgvuldig en deskundig af.

 

Nabestaandenzorg en Advies Delft is aangesloten bij Nabestaandenzorg en Advies Nederland. Het is ons doel om nabestaandenzorg in de breedste zin van het woord aan te bieden, waarbij kwaliteit en persoonlijk contact voorop staan. Wij staan je graag bij in alle kwesties rondom het levenseinde. Zowel voor als na overlijden kunnen wij jou en je naasten ontzorgen.

 

Wil je meer weten over nabestaandenzorg en onze werkwijze? Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.