Nabestaandenzorg begint bij leven! 06 -15 35 51 08 info@nabestaandenzorg-delft.nl

What’s in a name?

Je kunt niet alles wat je doet vatten in je bedrijfsnaam. Ik tenminste niet. Ik had vandaag een gesprek met een vriendin over mijn werk. Ze dacht dat ik als nabestaandenbegeleider vooral voor ouderen werk. Dit is vaak het geval, maar lang niet altijd. Ik vertelde haar dat ik bijvoorbeeld nabestaanden bij sta die vanwege tijdgebrek of afstand niet aan de afwikkeling van de nalatenschap van hun ouder, broer of zus toekomen. Haar eigen zus is hiervan een goed voorbeeld: een dame op leeftijd, zonder partner of kinderen, die ruim 100 km bij haar vandaan woont. Wie gaat straks haar nalatenschap afwikkelen? De huur, abonnementen en verzekeringen opzeggen? Het huis leegruimen?

Soms begeleid ik jonge mensen die een partner hebben verloren en het overzicht volledig kwijt zijn.

Ook zijn er cliënten die ik maandelijks help met hun administratie, het invullen van formulieren, aanvragen van voorzieningen etc. Bijvoorbeeld mensen met beginnende dementie, of mensen die moeite hebben met het digitale tijdperk waarin we leven. En verder sta ik mensen bij die hun eigen nalatenschap alvast goed willen regelen, zodat hun nabestaanden geen spoorzoekers worden.

De naam “Nabestaandenbegeleider-Delft” dekt inderdaad de lading niet. Maar afwisselend is het wel.

 

naabestaandenzorg delft

 

 

Heeft u vragen of wilt u gratis kennismaken?

Dat kan. U kunt mij bellen, e-mailen of een bericht sturen via het formulier hiernaast. Ik zal je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen.

Velden met een * zijn verplicht

Contact

Waar kan ik u mee helpen?