U staat er niet alleen voor 06 -15 35 51 08 info@nabestaandenzorg-delft.nl

Over mij

Na het overlijden van mijn vader zag ik dat mijn moeder veel moeite had om de administratieve zaken op te pakken. Gelukkig kon ik haar hierbij helpen. 
Toen mijn moeder jaren later overleed heb ik zelf ondervonden hoeveel tijd en energie het kost om alle zaken rondom het overlijden af te wikkelen. En dat het veel complexer was dan ik had gedacht! Een nalatenschapscoach heeft mij uiteindelijk geholpen om de afhandeling in goede banen te leiden.

Het overlijden van mijn moeder heeft mij er toe gebracht om een aantal opleidingen te gaan volgen, waardoor ik nu zelf nabestaanden kan bijstaan bij de praktische en administratieve zaken rondom een nalatenschap. Ik vind het fijn om de familie hiermee te kunnen ontlasten, de periode rondom een overlijden is vaak al hectisch genoeg zonder alle administratieve rompslomp eromheen.

Naast mijn werk als nabestaandenbegeleider ben ik werkzaam als Budgetcoach. Deze werkzaamheden sluiten goed op elkaar aan, en ik zie het bieden van ondersteuning na het overlijden van een partner of ouder dan ook als een waardevolle aanvulling. Mensen ontzorgen en een gevoel van rust geven, daar draait het bij mij om.

 

Yvonne Sanli, Nabestaandenbegeleider

Heeft u een vraag over een nalatenschap? Wilt u meer weten het vastleggen van uw wensen rondom uw nalatenschap? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijk ik graag wat ik voor u kan betekenen. Kijk hier voor meer informatie. 

Yvonne Sanli

Contact

Yvonne Sanli
06 -15 35 51 08
info@nabestaandenzorg-delft.nl

KvK inschrijfnummer: 71598413

Nabestaandenzorg-Delft helpt u bij:

  • Het ordenen en bijhouden van uw administratie
  • Het openen en/of opbergen van de post
  • Het invullen van formulieren
  • Het aanvragen van voorzieningen bij uw gemeente, of toeslagen bij de Belastingdienst
  • Het betalen van rekeningen
  • Belastingaangiften
  • Het onderhouden van contacten met instanties.