Nabestaandenzorg begint bij leven! 06 -15 35 51 08 info@nabestaandenzorg-delft.nl

Over mij

Mijn naam is Yvonne, ik ben een geboren en getogen Delftse. Getrouwd en moeder van een volwassen zoon.

Ik heb jarenlang gewerkt op personeelszaken bij een aantal verschillende bedrijven.

Mijn ouders zijn allebei overleden.  Mijn vader eerst, na een kort ziekbed. Mijn moeder was haar maatje verloren, maar ze pakte de draad weer op.

Totdat ze zelf ernstig ziek werd en een opname in een verpleeghuis volgde. Ze verloor haar zelfstandigheid en dat vond ze lastig. Ik werd haar mantelzorger. Ik hielp haar met haar financiën, vergezelde haar bij afspraken met behandelaars en zorgde voor allerlei alledaagse dingen.

Na haar overlijden kwam er veel op me af. Er moest veel geregeld worden en dat kostte me moeite. Een nalatenschapscoach heeft me in die tijd veel werk en zorgen uit handen genomen.

Ik heb veel van deze periode geleerd. Ten eerste dat het belangrijk is om in een levenstestament iemand aan te wijzen als gevolmachtigde. Zodat er iemand is die namens jou mag handelen wanneer je  wegens ziekte of een ongeval zelf niet in staat bent om belangrijke zaken te regelen. Ten tweede dat het van belang is om zaken voor na je overlijden te regelen in een testament. Dit schept duidelijkheid voor de nabestaanden en voorkomt misverstanden.

Inmiddels ben ik zelf werkzaam als (gecertificeerd) nabestaandenbegeleider en ondersteun ik mensen met het regelen van zaken rondom een overlijden.  

 

Yvonne Sanli, Nabestaandenbegeleider

Heb je vragen over een nalatenschap? Wil je je wensen vastleggen voor je eigen nalatenschap? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Yvonne Sanli

Contact

Yvonne Sanli
06 -15 35 51 08
info@nabestaandenzorg-delft.nl

KvK inschrijfnummer: 71598413

Nabestaandenzorg-Delft helpt je bij:

  • Het krijgen van inzicht in je administratie;
  • Het invullen van formulieren, het aanvragen van voorzieningen bij de of andere instanties;
  • Het berekenen van recht op toeslagen; 
  • Belastingaangiften;
  • Het onderhouden van contacten met instanties;
  • het opstellen van een (levens-) testament.