Nabestaandenzorg begint bij leven! 06 -15 35 51 08 info@nabestaandenzorg-delft.nl

Over mij

Na het overlijden van mijn vader vond mijn moeder het lastig om de administratieve zaken op te pakken. Gelukkig kon ik haar hierbij helpen.
Toen mijn moeder jaren later overleed ondervond ik zelf hoeveel tijd en energie het mij kostte om alle zaken rondom het overlijden af te wikkelen. Na een lange periode van mantelzorg was ik moe en zag ik er erg tegenop. Een nalatenschapscoach heeft mij toen geholpen om de afhandeling in goede banen te leiden.

Het overlijden van mijn moeder heeft mij er toe gebracht om een aantal opleidingen te gaan volgen, waardoor ik nu zelf nabestaanden kan bijstaan bij de praktische en administratieve zaken rondom een nalatenschap. Ik vind het fijn om de familie hiermee te kunnen ontlasten, de periode rondom een overlijden is vaak al hectisch genoeg zonder alle administratieve rompslomp eromheen.

Naast mijn werk als nabestaandenbegeleider ben ik werkzaam als Budgetcoach en Seniorencoach. Deze werkzaamheden sluiten goed op elkaar aan. Ik vind veel voldoening in mensen ontzorgen en een gevoel van rust geven.

 

Yvonne Sanli, Nabestaandenbegeleider

Heb je vragen over een nalatenschap? Wil je je wensen vastleggen voor je eigen nalatenschap? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Yvonne Sanli

Contact

Yvonne Sanli
06 -15 35 51 08
info@nabestaandenzorg-delft.nl

KvK inschrijfnummer: 71598413

Nabestaandenzorg-Delft helpt je bij:

  • Het krijgen van inzicht in je administratie;
  • Het invullen van formulieren, het aanvragen van voorzieningen bij de of andere instanties;
  • Het berekenen van recht op toeslagen; 
  • Belastingaangiften;
  • Het onderhouden van contacten met instanties;
  • het opstellen van een (levens-) testament.