U staat er niet alleen voor 06 -15 35 51 08 info@nabestaandenzorg-delft.nl

Over mij

In 2018 heb ik de opleiding tot Nalatenschapscoach gevolgd bij VCM. Hier heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van nalatenschappen en (basis-) erfrecht. In 2020 heb ik de verkorte opleiding Terra zorg in Rouw gevolgd, waarin met name allerlei praktische zaken rondom de nalatenschap belicht werden.

Ik heb een achtergrond in personeelszaken en salarisadministratie. Mijn interesse in mensen en mijn behoefte om waar nodig ondersteuning te kunnen bieden kan ik goed kwijt in mijn werk als nabestaandenbegeleider.

Op persoonlijk gebied had ik zelf voor het eerst te maken met het thema nalatenschap na het overlijden van mijn vader. Ik zag dat mijn moeder veel moeite had om de administratieve zaken op te pakken. Gelukkig kon ik haar hierbij helpen. 
Na het overlijden van mijn moeder heb ik zelf ondervonden hoeveel tijd en energie het kost om alle zaken rondom het overlijden af te wikkelen. En dat het veel complexer was dan ik had verwacht. Ik heb in deze moeilijke periode zelf ervaren hoe waardevol het is als de afwikkeling op een goede manier en in harmonie verloopt. 

Ik vind het fijn om nu zelf nabestaanden in deze intensieve periode bij te mogen staan, en hen te helpen met alle praktische en administratieve zaken die hun aandacht vragen. Als helper en regelaar die ik van nature ben voelt het goed om de praktische zaken op mij te nemen en de familie daarmee te ontlasten. 

Om een nalatenschap soepel te kunnen afwikkelen werk ik vaak samen met andere partijen zoals uitvaartondernemers, makelaars, notarissen en woningontruimers. Samen helpen we de nabestaanden door deze moeilijke periode heen. 

 

Yvonne Sanli, Nabestaandenbegeleider

Heeft u vragen over een nalatenschap? Wilt u met mij kennismaken? Dat kan. Kijk hier voor meer informatie. We kunnen een gratis kennismakingsgesprek inplannen. 

Yvonne Sanli

Budgetcoach

Behalve als Nalatenschapscoach ben ik werkzaam als (gecertificeerd) Budgetcoach. In mijn werk als Budgetocach kreeg ik namelijk regelmatig het verzoek of ik behulpzaam kon zijn bij het afhandelen van een nalatenschap. Ik zie het bieden van ondersteuning na het overlijden van een partner of ouder dan ook als een waardevolle aanvulling op het vak van Budgetcoach.
Door een persoonlijke benadering en vertrouwen doe ik dit werk met heel veel plezier en passie!

 

www.budgetcoach-delft.nl

Contact

Yvonne Sanli
06 -15 35 51 08
info@nabestaandenzorg-delft.nl

KvK inschrijfnummer: 71598413

Nabestaandenzorg-Delft helpt u bij:

  •  Het ordenen en bijhouden van uw administratie
  • Het openen en/of opbergen van de post
  • Het invullen van formulieren
  • Het aanvragen van voorzieningen bij uw gemeente, of toeslagen bij de Belastingdienst
  • Het betalen van rekeningen
  • Belastingaangiften
  • Het onderhouden van contacten met instanties.