Home 9 Over mij

Over mij

Mijn naam is Yvonne, ik ben een geboren en getogen Delftse. Getrouwd en moeder van een volwassen zoon.

Ik heb jarenlang gewerkt op personeelszaken bij een aantal verschillende bedrijven.

Mijn ouders zijn allebei overleden.  Mijn vader eerst, na een kort ziekbed. Mijn moeder was haar maatje verloren, maar ze pakte de draad weer op. Totdat ze zelf ernstig ziek werd en een opname in een verpleeghuis volgde. Ze verloor haar zelfstandigheid en dat vond ze lastig. Ik werd haar mantelzorger. Ik hielp haar met haar financiën, vergezelde haar bij afspraken met zorgverleners en regelde allerlei alledaagse dingen.

Na haar overlijden kwam er veel op me af. Er moest veel geregeld worden en dat kostte me moeite. Een nalatenschapscoach heeft me in die tijd veel werk en zorgen uit handen genomen.

Levenstestament en testament
Ik heb veel van deze periode geleerd. Ten eerste dat het belangrijk is om in een levenstestament iemand aan te wijzen als gevolmachtigde.  Zodat er iemand is die namens jou mag handelen wanneer je  wegens ziekte of een ongeval zelf niet in staat bent om belangrijke zaken te regelen. Ten tweede dat het van belang is om zaken voor na je overlijden te regelen in een testament. Dit schept duidelijkheid voor de nabestaanden en voorkomt misverstanden.

In 2018 heb ik de opleiding Nalatenschapscoach gevolgd bij VCM. Inmiddels ben ik zelf alweer een aantal jaren werkzaam als (gecertificeerd) nabestaandenbegeleider en ondersteun ik in verschillende rollen mensen met het regelen van zaken rondom een overlijden.

 

Yvonne Sanli, Nabestaandenbegeleider

Heb je vragen over een nalatenschap? Wil je je wensen vastleggen voor je eigen nalatenschap? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Plan direct een gratis kennismakingsgesprek

30 minuten, telefonisch of online.

Bel mij op: 06 -15 35 51 08

Mail mij op: info@nabestaandenzorg-delft.nl

Of stuur mij een bericht via het contactformulier.

Altijd antwoord binnen één werkdag.

Stuur een bericht

N

Betrouwbaar

N

Erkend gecertificeerd

N

Persoonlijk contact

N

Onafhankelijk

N

Deskundig